Rólunk

Gyermekkoromban kezdődött a varrás szenvedélye amikor a nagymamám varrónőként kezdett el dolgozni. Ő inspirált engem kislányként, csodáltam, hogy milyen szép ruhákat készített, és már akkor tudtam, hogy varrni szeretnék. 89-ben elvégeztem az iskolát és megszereztem a szakmát, majd amikor megszületett mind a három gyermekem akkor vettem igazán hasznát a varrásnak. Készítettem nekik ruhákat, játékokat, farsangi jelmezeket. Az óvodába függönyöket és asztal terítőket, de olykor a barátoknak is varrtam igény szerint.
Ezután eltelt pár év és megszületett az első unokám. Újra elöntött az érzés, hogy alkothatok neki valami egyedit és különlegeset. A gyermekeim ösztönzéseire úgy döntöttem, hogy több szülőnek és gyermekeiknek szeretnék örömet okozni kézzel készített termékeimmel. Ekkor jött létre a Picúr Műhely.
A nagyobb választék miatt  sokkal szebb, és jobb minőségű anyagokkal dolgozhatok és ez nagy örömöt okoz számomra. Minden termék bababarát 100% ÖKO-TEX minősítéssel rendelkeznek és erre garanciát is vállalok. Célom, hogy elérhető áron, kiváló minőségű termékeket készítsek minden picúrkának. 
Sok ötletem van amit a jövőben szeretnék megvalósítani ezért fontos számomra, hogy minden vevőm elégedett és boldog legyen.
Bármi kérdésed lenne vagy akár egyéni megrendelést szeretnél bátran keress meg vagy írj Emailt.
Judit